Matkailuyrittäjien aamukahvit: teemana tapahtuma- ja elokuvamatkailu

15.9.2023 08:45

Sunilan Kantola Oy

Kotkan-Haminan ja Loviisan seudulla järjestetään vuosittain paljon erikokoisia tapahtumia. Missä tapahtuma-alalla mennään tällä hetkellä ja miltä alan tulevaisuus näyttää?

Aamukahvien toisena aiheena on kansainvälisesti kasvava ilmiö, elokuvamatkailu. Tämä tuo kuvauspaikoille elokuvien ja sarjojen faneja ja tuotantojen avulla lisätään alueiden ja yrittäjien näkyvyyttä. 

 

Ohjelma:

klo 08:45 Tervetulokahvit Sunilan Kantolassa

klo 09:00 Johdanto tapahtumamatkailuun Visit Kotka-Hamina ja Kantolan esittely Noora Räsänen

klo 09:15 Sami Kerman Tapahtumateollisuus ry:stä avaa tapahtumien ja elämysten merkityksestä matkailuelinkeinolle

klo 09:45 Kaakon elokuvakomission asiantuntija Johanna Kunttu raottaa alueemme kuvausvilkasta kesää

klo 10:00 Risto Oksanen Red Carpet Brand Alliances Oy:stä kertoo miten matkailualan yrittäjät pääsevät parhaiten hyödyntämään elokuva- ja TV-alan tuotantojen tuomaa näkyvyyttä ja edistämään myös itse seudullista elokuvamatkailua?

klo 10:30 Tilaisuus päättyy.

 

Ilmoittaudu tästä

 

Asiantuntijat

Sami Kerman, Tapahtumateollisuus ry:n toimitusjohtaja on toiminut aiemmin mm. Suomen Palopäällystöliiton viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkönä sekä sisäministeri Maria Ohisalon erityisavustajana vuosina 2019-2021. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Tapahtumaelinkeinon keskusjärjestö Tapahtumateollisuus ry perustettiin Helsingissä 10.6.2020. Yhdistyksen perustajajäseninä oli 44 eri tapahtuma-alojen merkittävää toimijaa. Tapahtumateollisuus ry on tapahtuma-alan valtakunnallinen keskusjärjestö, joka toimii yritysten ja alan toimijoiden muodostamien yhdistysten ja muiden tahojen etu- ja palvelujärjestönä. Yhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa tapahtuma-alan elinkeinotoiminnan edellytyksiä, työskennellä tapahtumateollisuuden yhteiskunnallisen tunnettuuden ja arvostuksen lisäämiseksi ja teollisuuden toimijoiden keskinäisen yhteistyön kehittämiseksi.

 

Risto Oksanen, Red Carpet Brand Alliances Oy:n (RCBA) toimitus- ja kumppanuusjohtaja. Hänellä on pitkä kokemus sponsoroinnin ammattilaisena ja hän on Euroopan sponsoroinnin kattojärjestön, European Sponsorship Associationin (ESA) hallituksen jäsen. Pitkään hän on ollut myös Sponsorointi & Tapahtumat ry:ssä (SPOT) puheenjohtajana että operatiivisena johtajana ja urheilun parissa mm. Veikkausliigan markkinointijohtajana. 

Hän oli mukana kirjoittamassa Ellun Kanojen ”Mitä tapahtuu huomenna sponsoroinnille” -kirjaa, joka käsittelee arvopohjaisen sponsoroinnin tulevaisuutta. Hän suoritti MBA-tutkintonsa vuonna 2015 Walesin yliopistossa.

Ajankohta

Alkaa:  

15.9.2023 08:45

Päättyy:  

15.9.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sunilan Kantola Oy

Kantokatu 5
48900 Kotka

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Sari Torkkeli

+358 190 2528

sari.torkkeli@cursor.fi

Kyminlinnantie 6, 48600 Kotka